«اِنَّ اللهَ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى وَكَّلَ بِالسِّعْرِ مَلَكاً يُدَبِّرُهُ بِأَمْرِهِ» خدای تبارک و تعالی فرشتهای را بر قیمتها گمارده که به فرمان او آن را مدیریت کند.
آیا خدا بیکار است که جای وزیر اقتصاد را بگیرد؟
آیا خدایی که میگویید «لَهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْاَرْضِ (۶۴ حج)» آنقدر وسعت کار دارد که بیاید نظام قیمتگذاری را به دست بگیرد؟
آیا این کوچکسازی خدا نیست؟
آیا این تقصیر خدا گذاشتنِ گرانیها نیست؟
طبق این نسخه، یعنی ما باید معتقد باشیم که امروز اگر در جامعه، گرانی هست مستقیماً مسئولش خداست!
اگر قیمت کالاها آنقدر شده است که دست کم یک سوم مردم که در زیر خط فقر قرار دارند نمیتوانند مواد پروتئینی بخورند، میوه بخورند، خانه داشته باشند، اجارهخانه بدهند، خرج تحصیل فرزند بدهند، نسخهٔ بیماری بپیچند، تمام اینها به خاطر گرانی است و همهٔ این گرانیها را زینالعابدین میگوید مستقیماً دست خداست!
آیا گرانی گناه نیست؟ پس خدا گناهکار است. آیا قیمت بالا ظلم به جامعه مستضعف نیست؟ هست! مسئول کیست؟ طبق گفتار زینالعابدین؛ «خداست»! آیا این خلاف عدل نیست؟ آیا خدا عادل است؟ آیا خدا سمیع است؟ نالهٔ فقرای کشور را میشنود؟ آیا خدا بصیر است؟ اوضاع ورشکستهٔ مردم را میبیند؟
و باز هم موکل گذاشته است تا قیمتها را افزایش دهد، خدا مسئولیت قیمت ارز را به عهده گرفته. قیمت طلا بالا میرود، طبق این نسخهٔ شریفه تنها مسئولش خداست! با این خدا چه میشود کرد؟ آیا میتوان این خدا را سجده کرد؟ آیا این خدا رحمان و رحیم است؟
مدت زمان: 5:25
منبع:کتاب کافی جلد ۵ صفحه ۱۶۳ حدیث ۳، کتاب من لایحضره الفقیه جلد ۳ صفحه ۲۶۸ حدیث ۳۹۷٠ از امام سجاد
Podcast: Play in new window | Download